Παιδί

Ποιοτικά και ασφαλή παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου σε προσιτές τιμές | Καθίσματα Osann

Η τοποθέτηση ειδικού παιδικού καθίσματος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφαλή μετακίνηση του παιδιού μας με το αυτοκίνητο. Το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου είναι ένα είδος, που θα χρειαστείτε από τη στιγμή της εξόδου από το μαιευτήριο-έως και μέχρι το παιδί σας να φτάσει την ηλικία των 12 ετών-όπως άλλωστε ορίζει και ο ισχύων νόμος στην Ελλάδα.
Στην αγορά κυκλοφορούν εκατοντάδες διαφορετικοί τύποι καθισμάτων που κινούνται σε μεγάλο εύρος τιμών-και πολύ συχνά η διαδικασία  επιλογής του κατάλληλου καθίσματος φαντάζει βουνό για τον αγοραστή-γονιό.

Ας δούμε λοιπόν κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε σχετικά με τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου:

 • Τα αξιόπιστα παιδικά καθίσματα πρέπει να φέρουν τη σήμανση «ECER44/03» ή «ECER44/04, να αναγράφουν τα όρια βάρους και ηλικίας του παιδιού, καθώς και την ένδειξη συμβατότητας για όλα τα οχήματα «UNIVERSΑL».
 • Το κατάλληλο κάθισμα είναι εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στο μέγεθος του παιδιού, (βάρος-ηλικία) και έχει εφαρμοστεί σωστά στον τύπο του αυτοκίνητου σας.
 • Κάθε παιδικό κάθισμα είναι διαφορετικό. Διαβάστε με προσοχή τις οδηγίες του κατασκευαστή πριν το εφαρμόσετε στο αυτοκίνητο σας. Μη διστάσετε να ζητήσετε την βοήθεια του πωλητή του καταστήματος, από το οποίο προμηθευτήκατε το κάθισμα.
 • Τα αξιόπιστα καθίσματα συνοδεύονται από κάρτες εγγύησης και παροχής εργασιών service
 • Μην αγοράσετε ή δανεισθείτε μεταχειρισμένο κάθισμα. Αν υποχρεωθείτε να το κάνετε, εξασφαλίστε ότι το μεταχειρισμένο κάθισμα δεν έχει εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα.
 • Εάν έχετε δύο ή περισσότερα παιδιά, πρέπει απαραίτητα να εφαρμόσετε ξεχωριστό κάθισμα για κάθε παιδί ανάλογα πάντοτε με το βάρος και την ηλικία του.
 • Σε περίπτωση που το παιδί σας μετακινείται με δύο οχήματα (με τους δύο γονείς, παππούς, άλλο συγγενικό πρόσωπο κλπ), θα πρέπει να εξοπλίσετε και το άλλο όχημα με κάθισμα αυτοκινήτου.
 • Μην ξεχνάτε πως τους πρώτους μήνες το κάθισμα του μωρού σας θα πρέπει να κοιτάζει προς τα πίσω (για την αποτελεσματικότερη προστασία κεφαλιού & αυχένα).

Κριτήρια επιλογής

Σίγουρα το βασικό κριτήριο είναι η ασφάλεια, που παρέχει το κάθισμα στο παιδί σας, αλλά αρκετά σημαντική είναι η εύκολη χρήση και τοποθέτηση του και φυσικά η σχέση ποιότητας και τιμής. Επιπλέον, κατά την τελική επιλογή, θα μπορούσαμε να λάβουμε υπόψη μας τα ακόλουθα, πρόσθετα κριτήρια:

 1. Παροχή προστασίας πλευρικής πρόσκρουσης.
 2. Ασφαλής και εύκολη τοποθέτηση του καθίσματος στο αυτοκίνητο-σύστημα Isofix.
 3. Προτιμήστε κάθισμα με αξιόπιστη περιστροφή προς τα πλάγια, ώστε να σας επιτρέπει να τοποθετείτε το παιδί στο κάθισμα με ευκολία.
 4. To κάθισμα ιδανικά, θα πρέπει τα έχει περιστροφή 360Ο, καθώς και κλίση πολλαπλών θέσεων.
 5. Μπορούμε να επιλέξουμε ένα κάθισμα που καλύπτει περισσότερα από ένα διαστήματα ηλικίας του παιδιού μας. Υπάρχουν καθίσματα, που μετατρέπονται όσο το βάρος και το ύψος του παιδιού αυξάνουν (υπάρχουν καθίσματα, που είναι κατάλληλα από τη γέννηση έως τα 36kg)
 6. Τέλος, προτιμήστε ένα κάθισμα, που η αγορά  συνοδεύεται από κάρτα εγγύησης & προνομίων αναφορικά με τις after sales υπηρεσίες και που διασφαλίζει την αρτιότητα του παιδικού καθίσματος καθώς και την ποιότητα των υφασμάτων.

Καθίσματα Osann | Ποιοτικά και ασφαλή καθίσματα σε προσιτές τιμές

Οι τιμές των ποιοτικών και ασφαλών παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου είναι αρκετά υψηλές και πολύ συχνά απαγορευτικές για κάποιους γονείς. Τα καθίσματα Osann δίνουν ένα τέλος σε αυτό το πρόβλημα, καθώς αποτελούν μία ποιοτική και ασφαλή επιλογή σε προσιτές τιμές.

H εταιρεία Osann-μέλος του ομώνυμου ομίλου- ιδρύθηκε στη Γερμανία το 1984 και έκτοτε δραστηριοποιείται επιτυχώς στον τομέα της παραγωγής προϊόντων για το παιδί με ιδιαίτερη έμφαση στην έρευνα και την ανάπτυξη. Από το 1984 έως σήμερα, πάνω από 25 εκατομμύρια παιδιά έχουν μετακινηθεί με απόλυτη ασφάλεια με τα καθίσματα Osann.
Τα καθίσματα Osann αποτελούν μία εξαιρετική valueformoney επιλογή, καθώς, εκτός από την προσιτή τους τιμή, συγκεντρώνουν μια σειρά από ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως:

• Όλα τα καθίσματα Osann είναι αναγνωρισμένα, ποιοτικά και ασφαλή
• Επιλέγοντας καθίσματα Osann οι γονείς δεν χρειάζεται να αγοράζουν πολλά καθίσματα αυτοκινήτου, καθώς μεγαλώνει το παιδί τους (υπάρχουν μάλιστα καθίσματα Osann, που είναι κατάλληλα από τη γέννηση έως τα 36kg)
• Τα καθίσματα Osann έχουν περιστροφή 360ο,καθώς και κλίση πολλαπλών θέσεων-και μπορούν να τοποθετηθούν, ώστε το παιδί να κοιτάει προς τα πίσω
• Παρέχουν απόλυτη προστασία πλευρικής πρόσκρουσης
• Περιστρέφονται στα πλάγια κάνοντας εύκολη την τοποθέτηση του παιδιού στο κάθισμα.
• Η αγορά καθίσματος Osann συνοδεύεται από κάρτα εγγύησης, δωρεάν serviceκαι δυνατότητα παροχής βοήθειας στην τοποθέτηση.

Γνωρίστε online τα καθίσματα Osann, επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας και κάντε τις βόλτες, τα ταξίδια ή τις δουλειές σας με το αυτοκίνητο-έχοντας  μαζί σας και ασφαλή τα παιδιά σας

Αφήστε ένα σχόλιο